Plusgroep Kleuters

Bij voldoende aanmeldingen start na de voorjaarsvakantie een kleinschalige plusgroep voor kleuters. Heeft u het idee dat uw kind heel wat aankan, maar op school wellicht niet voldoende wordt uitgedaagd? Dan is deze plusgroep iets voor u en uw kind. Veel kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong laten deze voorsprong op school niet (meer) zien. Ze hebben een groot aanpassingsvermogen, wat ertoe kan leiden dat ze op school niet tonen wat ze echt aankunnen. Kinderen willen nu eenmaal niet opvallen! Thuis puzzels van 100 stukjes maken en ingewikkelde tekeningen produceren en op school puzzels van 10 stukjes maken en zitten krassen. Dit zijn maar wat voorbeelden van wat ik vaak zie gebeuren bij jonge kinderen.

In het groepje met ontwikkelingsgelijken worden uitdagende activiteiten uitgevoerd, proefjes gedaan, geknutseld en natuurlijk wordt er ook volop gespeeld.

Start: woensdag 16 maart 2023

Tijd: vanaf 13:30 tot 16:00 uur

Kosten: 300 euro voor 10 maal anderhalf uur. Bij verwijzing door de gemeente of door de huisarts kan de begeleiding ook vergoed worden via de Jeugdwet.