Informatie- en spelavond denkspellen 13 maart

Op woensdagavond 13 maart, in de week van de hoogbegaafdheid, organiseert de Toren van Abel een informatieve spelavond over denkspellen die een beroep doen op cognitieve en executieve functies. De avond is bedoeld voor ouders, kinderen, leerkrachten, coaches, HB-specialisten en onderwijsassistenten. Tijd: van 19:30 (inloop) tot 22:00 uur Locatie: De Toren van Abel, Burgemeester Dijckmeesterweg 9a Zutphen Ja, ik geef mij op voor deze informatie- en spelavond:

Lees verder

Plusgroepen starten in januari

Is jouw kind (vermoedelijk) hoogbegaafd? Dan is deze externe plusgroep voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar misschien iets voor hem of haar. Tijdens zes bijeenkomsten van twee uur krijgt je kind de kans samen te werken en spelen met andere (hoog)begaafde kinderen. Kernwoorden van deze plusgroep: • Spelen, praten en werken met ontwikkelingsgelijken• Creatieve werkvormen• Uitdaging• Plezier Data en tijden: 5 woensdagmiddagen in januari en februari 2019 van 14.00 – 16.00 uur 16 januari 23 januari30 januari6 februari 13 februari20 februari Prijs: € 180,- voor 6 bijeenkomsten van 2 uur. Ja, ik wil mijn kind graag opgeven voor een plusgroep »

Lees verder

Hoogbegaafdheid en perfectionisme.

Perfectionisme komt steeds vaker voor bij kinderen en jongeren en vormt een groot risico voor hun ontwikkeling en welbevinden. Zeker bij hoogbegaafden speelt perfectionisme een grote rol.  Link naar artikel in Trouw

Lees verder

Praktijk officieel geopend

Op 7 november jongstleden is de begeleidingspraktijk officieel geopend. U bent ook nu nog van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen in de praktijkruimte en u te laten informeren over de mogelijkheden tot begeleiding. 

Lees verder

Opening praktijk

Op 7 november 2018 wordt de begeleidingspraktijk voor (hoog)begaafde kinderen en jongeren, “De Toren van Abel”, officieel geopend.

Lees verder

Start oudercursus

Op maandagavond 12 november start de oudercursus voor ouders van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. Het betreft 4 avonden van 2 uur (19.00 tot 21.00 uur).

Lees verder
Sluit Menu